TEAM WORK Élelmiszeriparipari Szociális Szövetkezet

Friss bivalyhús - lapocka, hátszín, nyak, rostélyos, comb, lábszár -roppant kedvezményes, 2.000,- Ft/kg-os egységáron Mórahalom Kártyával!


Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 az 5-ből - 1 vélemény alapján

Friss bivalyhús - lapocka, hátszín, nyak, rostélyos, comb, lábszár -roppant kedvezményes, 2.000,- Ft/kg-os egységáron Mórahalom Kártyával!


A bivaly egész életében vegyszermentes környezetben él. Egyebek közt olyan gyógynövényeket legel, amilyeneket pici tasakokban, drága pénzért vásárolnak az emberek. Ezek íze, illata benne van a bivaly húsában, tejében. A bivaly húsa kicsit szálkásabb, kicsit vörösebb, édeskésebb illatú, mint a szarvasmarháé. Vitaminokban, vasban, egyéb ásványi anyagokban is gazdagabb. A bivalyhús minőségét tekintve a prémium kategóriába tartozik. A két legismertebb, de így is csak szűk körben fogyasztott bivalyétel a gulyás és a pörkölt. Ezeket a marhahúshoz hasonlóan lehet elkészíteni, de a hús édeskés íze miatt érdemes jobban fűszerezni.