Kedvezmények a Turizmus Hetén

2022.09.20.
Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 az 5-ből - 1 vélemény alapján

Kiemelt kedvezmény várja Önöket a Turizmus Hetén Mórahalmon!

2022.09.27. (kedd) a Turizmus Világnapja, melyhez kapcsolódóan Mórahalmon egy egész hét áll rendelkezésükre megismerni a város kínálatát kiemelkedő kedvezmények igénybevételével!

Érdemes igénybe venni az egyedi, korlátozott ideg rendelkezésre álló kedvezményeket,

Összegyűjtöttük Önöknek, hogy milyen kedvezményeket tudnak igénybe venni Város- vagy Turisztikai Kártyájukkal az egy hetes, 2022. 09. 26 - 2022. 10. 02-ig (hétfő-vasárnap) időszakban, akár több alkalommal is. Lássuk a kedvezményeket:

EZER ÉV PARKJA - 1+1 kedvezmény

A szabadtéri makettpark ősszel is tartalmas programlehetőség, nem beszélve beltéri kiállításáról és büféjéről, melyek hűvösebb időben is élvezhetőek.

Látogassák meg a Parkot a Turizmus Hetén, ahol minden felnőtt belépőjegy mellé a másikat ajándékba kapják. Érdemes figyelni a Park oldalait is, hiszen 2022. október 2-án program is várja a látogatókat.

A Parkról további információ (nyitva tartás, programok) itt és itt érhető el.

BIVALY BOWLING CLUB&BAR - 50% kedvezmény az első óra pályafoglalásra

Kapcsolódjanak ki a családdal, barátokkal pár órára, melyhez jó alapot biztosít a Bivaly Bowling kedvezménye. Foglalj csak egy, vagy több órára bowlingpályát, az első órát féláron kapod.

A bowlingozás mellett számos más programlehetőség is vár rátok, többek között a Clubban biliárd asztallal, léghokival, PlayStationnal és újabban csocsóasztallal is várnak (utóbbinál plusz akció nem csak Kártyabirtokosoknak). A kicsiknek pedig társasjátékokkal, kiskonyhával és mesekönyvekkel felszerelt családi játszósarok került kialakításra, hogy ne csak a nagyok szórakozzanak. És ezt még néhány finom falattal vagy egy-két frissítő itallal is fokozhatjátok!

A Bowling Club-bal kapcsolatban további információ itt és itt érhető el.

SZENT ERZSÉBET MÓRAHALMI FÜRDŐGYÓGYÁSZATI KFT. - 30% kedvezmény a 40 perces aromamasszázsra

Kinek ne esne jól egy pihentető, illóolaj által átjárt légkörben kapott masszázs, mely testnek és léleknek egyaránt feltöltődés? A Turizmus Hetén lehetőség van az aromamasszázst hatalmas, 30%-os kedvezménnyel igénybe venni, ne hagyják ki ezt az alkalmat.

A masszázsra érdemes előzetesen időpontot egyeztetni, melyet az alábbi elérhetőségeken tehetnek meg.

VANILLA ÉTTEREM ÉS KÁVÉZÓ - 5.000 Ft feletti ételfogyasztás mellé ajándék desszert

A város legújabb étterme is csatlakozott a kiemelt kedvezményekhez a Turizmus Hete kapcsán. Az étterem szeretné megédesíteni vendégeik náluk töltött idejét, így ajándék desszerttel kedveskednek, amennyiben az ételfogyasztás eléri az 5.000 Ft-ot. Próbálják ki akár több alkalommal is az étterem különböző ajánlatait ezzel a remek ajánlattal - ki tudja, lehet, hogy törzsvendégek lesznek.

Az Étterem nyitva tartásáról és ajánlatairól itt kaphatnak bővebb információt.

Amennyiben Önnek még nincs Mórahalom Kártyája, az ingyenes regisztrációra az alábbi módon van lehetősége:

A regisztrációt követően a kapott e-mail mellékletében találja kártyáját, melyet okostelefonjára is le tud tölteni.

A regisztrációval és a Mórahalom Kártyával kapcsolatos kérdéseivel kérjük, forduljon a mórahalmi Turisztikai Irodához (6782 Mórahalom, Tömörkény u. 3.) hétköznap 8 és 16 óra között az alábbi eléhetőségeken:

  • telefon: +36 62 660 710
  • e-mail: tdm@morahalom.hu

Mórahalom Kártya - Neked kedvezünk!