Ezer Év Parkja

Turisztikai Kártyával 10% kedvezmény a felnőtt napi belépőre,

Mórahalmi Városkártyával kedvezményesen 1.500 Ft/fő a napijegy

Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!
5
10
4
1
3
0
2
4
1
7
3,1
3,136 az 5-ből - 22 vélemény alapján

Barátaiddal, osztályoddal vagy csoportoddal a végtelenül izgalmas szellemi pezsgés kimeríthetetlen forrását keresed? Legyen az egy rendhagyó előadás, korhű ruhába történő beöltözés, csapatépítés, egy-egy érdekes témába ágyazott szakvezetés, vagy bármi más? Várunk sok-sok élménnyel az Ezer Év Parkjában!

A mórahalmi Ezer Év Parkja kéthektáros területen mutatja be a történelmi Magyarország számos építészeti kincsét makettek formájában. Várjuk a szabadtéren kikapcsolódni vágyó vendégeinket. Gyertek el és fedezzük fel közösen a makett park külső, szabadtéri kiállítását!

Aktuális információk: www.ezerevparkja.hu

A jegyekről és a Park nyitvatartásról további információkat az alábbi linken talál: https://ezerevparkja.hu/nyitva-tartas-jegyarak/


A szabadtéri kiállítóhely kéthektáros területen a történelmi Magyarország építészeti szimbólumait, történeti emlékeit foglalja magába 1:25-ös méretarányú makettek formájában.

Templomok, várak, paloták valamint kastélyok és műemlékek várnak élő közelségben a régi idők emlékeivel.

A park felújítása során lehetőségünk nyílt egy teljesen zöld, élettel teli parkot létrehoznunk. Szolgáltatásainkat tekintve kicsiknek és nagyoknak is széles körben tudunk a jövőben tartalmas kikapcsolódást biztosítani.