Móra-Sport Nonpofit Kft.

Mindkét kártya típusra: pályabérlés, rendezvényközpont bérlés 10 % kedvezmény.

Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!
5
2
4
0
3
0
2
1
1
8
1,8
1,818 az 5-ből - 11 vélemény alapján

Mindkét kártya típusra: pályabérlés, rendezvényközpont bérlés 10 % kedvezmény.

SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK MÓRAHALMON

Móradombi Sport- és Rendezvénycsarnok: (Mórahalom, Móradombi krt. 20-22.)
A csarnokhasználat igénybevételi díj ellenében profi sportesemények, edzések, hobby és szabadidős sport tevékenységek, egyéb belépőjegyes rendezvények helyszínéül szolgál. A csarnokhasználat feltételeiről a Móra-Sport Kft. honlapján tájékozódhatnak, illetve telefonon a 30/243-5292 mobilszámon.Sport és Labdarugó Centrum (Mórahalom, Móradombi krt.)
• műfüves és élőfüves pályái: A pályahasználat minden esetben előzetes igénybejelentés alapján lehetséges. A pályahasználat feltételeiről a Móra-Sport Kft. honlapján tájékozódhatnak, illetve telefonon a 30/243-5292 mobilszámon.
• rekortán pálya: (Mórahalom, Móradombi krt.)
A pályahasználat minden esetben előzetes igénybejelentés alapján lehetséges. A 22*42-es pálya lehetőséget biztosít kézilabda, kosárlabda, kispályás futball edzések és mérkőzések lebonyolítására.
A pályahasználat feltételeiről a 30/243-5292 mobilszámon kérhetnek tájékoztatást.
• szabadtéri fitness park:
A D típusú fitness parkot térítésmentesen, mindenki saját felelősségére használhatja, a Sportcentrum nyitvatartási ideje alatt.
• 200 m-es futókör: térítésmentesen használható
• Móra Gym Fitness Club:
Nyitva tartás: hétfőtől – péntekig 6.00 - 21.00 óráig, szombaton-vasárnap 9.00-19.00 óráig. Az edzőterem használatával kapcsolatban Suhajda Zalán vállalkozótól kérhető információ a 30/571-3976 telefonszámon, illetve a Club recepcióján.Városi Sportcsarnok: (Mórahalom Barmos György tér 2.)
Az igénybevétel előzetes bejelentés alapján lehetséges. Információ a Móra Ferenc Általános Iskola titkárságán kérhető a 62/281-059 telefonszámon.Strandlabdarúgó pálya: (Mórahalom Móradombi krt. – Mini Hungary park mellett)
A strandlabdarúgó pálya használata kizárólag a kapukulcs szabályszerű átvételével történhet. Előzetes igénybejelentés: a 30/243-5292 telefonszámon lehetséges. Előzetes igénybejelentés hiányában a kulcs a Sportkomplexum recepcióján is átvehető 2.000,-Ft kaució megfizetése ellenében. A pályahasználatot követően a kulcs leadásakor a kaució összege visszafizetésre kerül.Kölcsey utcai városi labdarúgó pálya: (Mórahalom Kölcsey utca 11.)
A pálya előzetes igénybejelentés alapján bérelhető mérkőzések, edzések, egyéb sportrendezvények megtartására. A feltételekről a 30/243-5292 telefonszámon nyújtanak tájékoztatást.Röszkei úti deszkás és streetball pálya: (Mórahalom Röszkei út)
A pályát előzetes igénybejelentés nélkül, mindenki saját felelősségére, térítésmentesen használhatja.
A pályát használóktól kérjük, hogy az ott található eszközöket rongálásmentesen, a környék nyugalmát nem zavarva használják!Rákóczi téri
• teniszpálya: (Mórahalom, Rákóczi tér) A pályák üzemeltetője a Lendület Szabadidős és Rekreációs Sportegyesület. A pályák használatáról Farkas Csamangó Nóra és Miklós Gábor készségesen nyújt felvilágosítást a 30/989-8128, 30/549-8745 telefonszámok egyikén.
• grundpálya: térítésmentesen vehető igénybe. A pályát használóktól kérjük, hogy az ott található eszközöket rongálásmentesen, a környék nyugalmát nem zavarva használják!Bivaly Bowling Club & Bar (Mórahalom, Millennium sétány 2.) a többfunkciós létesítmény teret ad a sportolásnak, a játéknak, a szórakozásnak, családi és céges rendezvényeknek. A Club nyitva tartásáról és szolgáltatásairól a bivalybowling.morahalom.hu weboldalon, illetve a 62/220-250, 70/2344-391 telefonszámokon tájékozódhatnak.

STRANDLABDARÚGÓ PÁLYA
Készült: a Magyar Labdarúgó Szövetség sportfejlesztési programja keretében 2016. évben
Üzemeltető: Móra-Sport Kft.Pályahasználat:

- A strandlabdarúgó pálya használata kizárólag a kapukulcs szabályszerű átvételével történhet.

- Előzetes igénybejelentés hiányában a kulcs a Sportkomplexum (Mórahalom, Móradombi körút – Babos tanyával szemben) recepcióján vehető át 2.000,-Ft kaució megfizetése ellenében. A pályahasználatot követően a kulcs leadásakor a kaució összege visszafizetésre kerül.

- A pályát minden látogató saját felelősségére, rendeltetésszerűen használhatja!


- A szabálytalan vagy nem rendeltetésszerű pályahasználatból eredő balesetekért minden esetben a pályahasználó a felelős.

- Mindenki kötelessége a pálya és környéke tisztaságának megőrzése!


- A nem rendeltetésszerű és szabálytalan pályahasználatból eredő károkért a károkozó a felelős és köteles a kárt megtéríteni.
A használat során kérjük fokozott figyelmet fordítsanak a balesetmentes állapot /a pályahomok tisztaságának, szennyeződés mentességének/ megőrzésére!
Móra-Sport Kft.
üzemeltető