Virágátrium

Turisztikai Kártyára 10 % kedvezmény. Mórahalom Városkártyával a Virágátrium pecsétgyűjtő kuponjával a hatodik helyett már az ötödik összegyűjtött pecsét után jár az egyszeri 20 %-os kedvezmény.

Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!
5
0
4
0
3
1
2
5
1
6
1,6
1,583 az 5-ből - 12 vélemény alapján

Turisztikai Kártyára 10 % kedvezmény. Mórahalom Városkártyával a Virágátrium pecsétgyűjtő kuponjával a hatodik helyett már az ötödik összegyűjtött pecsét után jár az egyszeri 20 % kedvezmény.

Virágkötőként több, mint 25 éve dolgozom és vezetem virágüzletemet Mórahalmon. A bennem lévő lendület, a növények iránti szeretet, nyitottság az újdonságok felé és a szépség becsempészése az otthonokba hozta a gondolatot, hogy kilépjek virágüzletemből és megmutassam másoknak is mi mindent lehet megvalósítani a virágkertészetben.


Megálmodni egyszerűnek tűnt, de elhozni ide, Önnek az egyediséget, felkutatni azokat az anyagokat, színeket, formákat, amelyeket harmóniába kötve csodálhatnak, igazi kihívás volt.
Mára elmondhatom, hogy megérte! A keresés útján megalakult a Virágátrium Mórahalom Kft. és webáruházunkban olyan termékeket is kínálok, amivel egyáltalán nem találkoznak a hazai piacon. Olyan külföldi kapcsolatokat építettem, amivel garantálni tudom az egyediséget.


Ha valami igazán szépre, egyedire vágysz, akkor keresd a Virágátriumot!