Móra-Vitál Nonpofit Kft.

Turisztikai és Városkártyával a 20% kedvezmény Ayurvéda Masszázsra.

Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!
5
4
4
0
3
2
2
0
1
0
4,3
4,333 az 5-ből - 6 vélemény alapján

Mórahalom városában 2001. november 15.-től a járóbeteg szakellátást az Önkormányzat tulajdonában lévő nonprofit társaság a Móra-Vitál Térségi Egészségmegőrző és Szociális Közhasznú Társaság- jelenlegi nevén a Móra-Vitál Térségi Egészségmegőrző és Szociális Nonprofit Közhasznú Kft. – működteti.

Feladata a járóbeteg szakellátások szervezése, irányítása, a korábban már finanszírozott és a tervezett új szakellátások működési feltételeinek kialakítása, a szakellátások működtetése, szakmai irányítása. Ellátási területe (2010. július óta) a legtöbb szakrendelés esetében a Homokháti Kistérség valamennyi települése (Mórahalom, Ásotthalom, Zákányszék, Üllés, Ruzsa Öttömös, Pusztamérges, Bordány és Forráskút). Fogad betegeket a Mórahalomhoz közeli, de nem Kistérséghez tartozó településekről is (Röszke, Domaszék)

Mórahalom Város Önkormányzata – kidolgozott hosszú távú egészségpolitikai célkitűzéseiben – a szakellátások helyben történő igénybevételi lehetőségének kiterjesztését, a meglévők fejlesztését, a szakmai felszereltség javítását tűzte ki célul.

A járóbeteg szakellátások mellett széleskörű gyógyászati ellátásokkal (TB által is finanszírozott), valamint wellness és fitnesz szolgáltatásokkal várja a gyógyulni, kikapcsolódni vágyókat a Móra-Vitál Nonprofit Közhasznú Kft.