Kártyáról

A Mórahalom Kártya működése QR-kód alapon nyugszik, mely okostelefonra letöltve mentesít a plasztikkártya használata alól, ezáltal az okostelefonon keresztül mindig a tulajdonosánál lesz.

Alapvetően a Kártyarendszert kiszolgáló hivatalos honlapon keresztül lehet ingyenesen regisztrálni a Város- vagy Turisztikai kártyára. A regisztrációt követően az igénylő emailben jut hozzá a virtuális Kártyához. A használatához nem szükséges alkalmazást telepíteni az okostelefonra, elég, ha lementi a kártyát képként a telefonjába. Az idősebbekre és azokra gondolva, akik nem használnak mobiltelefont lehetőség van a Kártya kinyomtatására is. A plasztik kártyát 1.000 Ft környezetvédelmi díj ellenében tudjuk biztosítani a mórahalmi Turisztikai Irodában (Mórahalom, Tömörkény utca 3.). Ugyanitt segítséget tudunk nyújtani a regisztrációban is személyesen, kérdés esetén telefonon (+36 62 660 710) vagy e-mailban (tdm@morahalom.hu) is.

A Mórahalom Városkártya igénylésére a mórahalmi lakcímmel rendelkező lakosok jogosultak. Az igénylés feltétele a lakcímkártya másolatának csatolása.

A mórahalmi Turisztikai Kártya igénylésére a városba érkező Vendégek, valamint a környékbeliek jogosultak, akik nem rendelkeznek mórahalmi lakcímmel.

Mórahalom Kártyát minden 14. életévét betöltött személy igényelhet.

A kártya az aktiválástól számított 1 évig érvényes, azonban a lejárat előtt automatikusan meghosszabbításra kerül. Így nem szükséges külön kérni a meghosszabbítást, vagy új kártyát regisztrálni. A hosszabbítással kapcsolatban minden esetben e-mailben értesítjük a Kártybirtokosokat.