Városkártya-igénylés

A Mórahalom Kártya rendszerének működése QR-kód alapon nyugszik, mely okostelefonra letöltve mentesít a plasztikkártya használat alól, ezáltal az okostelefonon keresztül mindig a tulajdonosánál lesz.

A Mórahalom Kártya rendszert kiszolgáló hivatalos honlapon keresztül lehet regisztrálni a Városkártyát. A regisztrációt követően az igénylő e-mailben juthat hozzá a virtuális Városkártyához. A használatához nem szükséges alkalmazást telepíteni az okostelefonra, elég, ha lementi a kártyát képként a telefonjába. Az idősebbekre és azokra gondolva, akik nem használnak mobiltelefont lehetőség van a Városkártya kinyomtatására is. A plasztik kártyát 1.000 Ft környezetvédelmi díj ellenében tudjuk biztosítani, ennek kizárólagos helyszíne a mórahalmi Turisztikai Iroda (Mórahalom, Tömörkény utca 3.), ahol szükség esetén a regsuztrációban is tudunk segíteni.

A Mórahalom Kártya igénylésére a mórahalmi lakcímmel vagy tartózkodási címmel rendelkező lakosok, illetve Mórahalom Városi Önkormányzat cégeinél dolgozók jogosultak. Az igénylés feltétele helyi lakosok esetében a lakcímkártya képének, önkormányzati cégeknél dolgozók esetében a munkáltatói igazolás képének csatolása. Városkártyát minden 18. életévét betöltött felnőtt igényelhet, 18 év alatt azonban csak szülői beleegyezéssel lehet regisztrálni.

A kártyára történő regisztráció ingyenes, az aktiválástól számított 1 évig érvényes.