Kártyáról

A Mórahalom Városkártya működése QR-kód alapon nyugszik, mely okostelefonra letöltve mentesít a plasztikkártya használat alól, ezáltal az okostelefonon keresztül mindig a tulajdonosánál lesz.

A Városkártyát a kártyarendszert kiszolgáló hivatalos honlapon keresztül lehet regisztrálni. A regisztrációt követően az igénylő e-mailben juthat hozzá a virtuális Városkártyához. A használatához nem szükséges alkalmazást telepíteni az okostelefonra, elég, ha lementi a kártyát képként a telefonjába.

Az idősebbekre és azokra gondolva, akik nem használnak mobiltelefont, lehetőség van a Városkártya kinyomtatására is. A plasztik kártyát 1.000 Ft környezetvédelmi díj ellenében tudjuk biztosítani, ennek kizárólagos helyszíne a mórahalmi Tourinform iroda (Mórahalom, Tömörkény utca 3.). Itt a regisztrációs lap kitöltésével személyesen is lehet kérni a Városkártyát.

A Mórahalom Városkártya igénylésére az ÁLLANDÓ mórahalmi lakcímmel rendelkező lakosok jogosultak. Az igénylés feltétele a lakcímkártya másolatának csatolása, vagy személyes igénylés esetén annak bemutatása. Városkártyát minden 18. életévét betöltött felnőtt igényelhet.

A kártya ingyenes, az aktiválástól számított 1 évig érvényes.