GYIK

Az alábbiakban segíteni szeretnénk Önnek a Mórahalom Kártyarendszerhez kapcsolódó legygyakrabban felmerülő kérdések megválaszolásában.

1. Lejárt a Kártyám, mi a teendő?

Önnek nincs teendője, ugyanis a kártyák folyamatosan és automatikusan meghosszabbításra kerülnek, nem kell új kártyát igényelni.

2. Frissen regisztráltam a Kártyára, de nem kaptam e-mailt. Mi a teendő?

Ha nem első alkalommal regisztrált a Kártyára, akkor az utóbbi regisztrációja sikertelen lesz, ugyanis optimális esetben minden birtokos csak egy kártyával rendelkezhet. Amennyiben az új regsiztráció oka, hogy nem találja Kártyáját, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk az eredeti kártya újbóli megküldésével.Elképzelhető, hogy tévesen adta meg e-mail címét (pl. elírás okán). Ebben az esetben is keressen minket nyugodtan és segítünk Önnek javítani e-mail címét, és megküldjük Kártyáját.

3. Nem tudok ismét regisztrálni, mi lehet az oka?

Az esetek többségében már létezik egy korábban regisztrált kártya (ugyanazon az e-mail címen), ezért nem engedi a rendszer az újabb regsiztrációt.Amennyiben nem találja Kártyáját, vegye fel velünk a kapcsolatot és újra elküldjük Önnek, vagy szükség esetén kinyomtatjuk plasztik kártyára.

4. Nem találom a Kártyámat, hogyan jutok hozzá?

A kártyaregisztrációkor kapott e-mail-ben szereplő 4 számjegyű PIN-kód és az e-mail címe segítségével hozzáfér saját kártyabirtokosi fiókjához. Városkártya esetében itt, Turisztikai Kártya esetében pedig itt.Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi a rendszerben kikeresett kártyáját megküldjük (a regisztrációban korábban megadott) e-mail címére.

5. Mit tegyek, hogy ne az e-mailek közül kelljen előkeresnem a Kártyámat?

Az e-mail mellékeltében szereplő kártya letöltést követően a "Letöltések/Download" mappában megtalálható a későbbiekben is, vagyA Kártya telefonon történő megniytását követően ajánlott képernyőmentést készíteni, így a 'Galériában' is elérhető lesz a Kártya, vagyMegjelölheti az e-mailt, így könnyebben megtalálja a későbbiekben, vagyHa gyakran használja Kártyáját, érdemes kitenni a kezdőképernyőre.

6. Hol tudom használni a Kártyámat?

Az elfogadóhelyek listáját és ezzel együtt a kedvezmények mértékét a honlap főoldalának 'Elfogadóhelyek' menüpontjában tudja megtekinteni. Minden elfogadóhely esetében feltüntetésre került, hogy mely kártyatípust (Városkárty és/vagy Turistakártya) fogadja el.