1000 Ft-os fürdőbelépő a szálláshelyeken – Újra várják a vendégeket Mórahalom turisztikai szolgáltatói

2021.05.11.
Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!

A mórahalmi Móra-Tourist turisztikai szervezete újra várja a vendégeket a városba. Megújított program kínálattal, korszerű tájékoztatási rendszerekkel és meghosszabbított előszezoni kedvezménnyel várják a turistákat.

Az egyik ilyen kedvezmény, a szálláshelyeken kapható 1000 Ft-os fürdőbelépő, melyet az újranyitástól egészen 2021. június 30-ig kaphatnak a városban megpihenő vendégek.

Archív fotó.

A felhasználást a kényszerű leállás alatt megvalósított digitális korszerűsítésnek köszönhetően könnyen kezelhetővé és papírmentessé tették. Városkártyával rendelkező vendégek a kiválasztott szálláshelyen a lefoglalt vendégéjszakák számának megfelelő fürdőjegyet tudnak aktiválni. Az akcióban részt vevő magánszálláshelyeket a visitmorahalom.hu oldalon megtalálják, itt közvetlenül tudnak a szálláshelyektől ajánlatot is kérni.

A TDM szervezet a megváltozott vendégigényekre reagálva megújította programkínálatát is. Új élménycsomagjai és különböző típusú fürdőjegyek online is megvásárolhatók a visitmorahalom.hu honlap webshopjában, sőt a webshopban SZÉP kártyás fizetésre is lehetőség nyílik, a kártya bármely zsebéből. A csomagok több tematikában, különböző korosztályoknak megfelelően készültek, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást. A népszerű Édes Élet csomag mellett olyan újdonságok elérhetők, mint a Fitness csomag, a Szépség csomag hölgyeknek, Relax csomag uraknak és az idei év legkedveltebb csomagja a Wellness és hagyomány csomag.

Az évek óta üzemelő elektromos városnéző kisbusz zárt „testvére” is forgalomba állt, így a városnézés alatt az időjárás viszontagságai sem foghatnak ki rajtunk. Programkínálatot bővít a Buba buszokkal szervezett „7 nap 7 kaland” elnevezésű ajánlat, mellyel a hét minden napjára izgalmas felfedezni valót kínálnak Mórahalmon és környékén.

Tapasztalható volt a megnövekedett vendégigény a szabadtéri programok és kirándulások iránt is, így 2021-re több mint 15 szervezett túrát hirdet a turisztikai szervezet. Idén is megrendezik a közkedvelt Naplementés bivalyos túrát, az éjszakai kerékpáros túrát, valamint a gombatúrát, és a tavaly indított nordic walking „botkóstoló” események sem maradnak el.

Archív fotó.

Újdonságokkal is készülnek, mint például a Szent Iván éji Szerelemdomb túra, a kerékpáros bunker-felfedező túra, de a tervek között szerepel egy kincskereső túra is Ferenc József nyomában.

Szintén a megváltozott igényekre reagálva a vezetett túrákon kívül további érdekes, egyénileg (szakvezető nélkül) teljesíthető programok is színesítik a kínálatot az idei évtől. A helyi TDM szervezet indított egy kihívást Móra-túra Challange néven, ahol különböző állomásokon kell fényképet készíteni a résztvevőknek, és ezeket elküldeni a szervezőknek. A kihívás teljesítőit meglepetés ajándék is várja.

További információkért és turisztikai szolgáltatásokért keresse Mórahalmi Turisztikai Iroda , Tömörkény utca 3. szám alatti irodáját , vagy a visitmorahalom.hu honlapot.

A kiemelt kép archív fotó.