​Csak Te és Ő – kiemelt Városkártya ajánlatok februárban

2022.01.18.
Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!
5
2
4
0
3
0
2
1
1
0
4
4 az 5-ből - 3 vélemény alapján

Februárban is folytatódnak a kiemelt Városkártya ajánlatok! Ezúttal olyan kedvezményeket gyűjtöttünk egy csokorba, amelyeket nemcsak Ön, de a párjával együtt akár ketten is igénybe vehetnek!

Kezdjük mindjárt a kisvárosunk ékkövével, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő kedvezményével: idén sem maradhat el a kedvezményes fürdőjegy akció Mórahalom magánszálláshelyein! Amennyiben 2022. 02. 01-től 2022. 06. 30-ig (előszezonban) és 2022. 09. 01-től 2022. 12. 23-ig (utószezon)* Mórahalom magánszálláshelyein szállnak meg és rendelkeznek saját névre szóló Turisztikai Kártyával, akkor a napijegy aktuális ára helyett csak 1.500 Ft-ért vehetik igénybe személyenként a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőt! Az akció részleteiről itt olvashat bővebben.
Az akcióban résztvevő szálláshelyek listáját keresse a www.visitmorahalom.hu/szallas weboldalon.

Érkezzen egyedül, párjával vagy családjával, erre a kedvezményre akkor is jogosultak minden eltöltött vendégéjszaka után.


Ha szállást keres Mórahalmon, hadd könnyítsük meg a dolgát egy kihagyhatatlan ajánlattal: az Elixír Medical Wellness Hotelban online foglalás esetén most 10+10 % EXTRA KEDVEZMÉNYT kaphat.
Online foglalásnál használja a LOVE20 kódot, bejelentkezéskor pedig mutassa be a Turisztikai Kártyáját! A kedvezmény vasárnaptól-csütörtökig történő szobafoglalás esetén érvényes! A kupon a 2022.02.01-28. közötti időszakra szóló online foglalásokhoz használható.



Ha pedig már megtalálta a szállást városunkban és már a fürdőzésen is túl van, akkor nem árt egy kis lazulás sem: a fürdőgyógyászaton egész februárban 10 százalék kedvezménnyel vehető igénybe Városkártyával a 20 vagy 40 perces csokis masszázs.

A Mórahalmon töltött estéket is színesebbé teheti a Valantin naphoz közel: használja ki a Bivaly Bowling Club & Bar Városkártya ajánlatát! Válasszon a kétféle kétszemélyes Gyertyafényes vacsora menüből (Rosé kacsamell édesburgonyával, grillezett zöldségekkel vagy Marhasteak steakburgonyával, grillezett zöldségekkel) és válassza ki mellé Mórahalom Kártyájával ingyenesen, az AJÁNDÉK DESSZERT-et: egy finom sajttortát vagy csokoládé vulkánt!


Ha virággal, ajándékkal is meglepné kedvesét, akkor a Virágátriumba (Zákányszéki út 27/b) érdemes betérni, ahol az alkalomra szánt szálas virágra, valamint az Ajándékutalványra 2022. február 1-től 19-ig 10 százalék kedvezmény jár. Az Ajándékutalvány pedig akár a február 19-i „Tavasz a télben” Workshopra is beváltható, ahol a növényápolás és szaktanácsadás mellett virágkompozíciókat ültetnek be a résztvevők. Jelentkezés a helyszínen – a részvételi díj Mórahalom Kártyával 1700 Forint helyett 1500 Forintba kerül.

Ha pedig a szerelmesek hónapjában éppen Mórahalmon kérné meg a választottja kezét, akkor irány a Móra Ékszer (Szegedi út 16.), ahol az arany cirkónia köves lánykérő gyűrűk 28 ezer forint helyett 22 ezer forint/grammos áron kaphatók egész februárban.