Májusi Mulatság

2023. május 1. 10:00 - 2023. május 1. 18:00
Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!

Májusi Mulatság az Ezer Év Parkjában

A 2023-as év május 1-i ünnepségének, azaz majálisának rendhagyó módon a mórahalmi Ezer Év Parkja fog otthont adni.

A helyszínváltozás oka, hogy olyan egyedi programkínálat megálmodása valósult meg, amelyet a makettek izgalmas közelsége s a szép Park látványa még inkább fokozni lesz képes, így minden résztvevő számára nagy élményeket tartogat ez a majális: https://www.facebook.com/events/1964084897275572/?...

A színes programok között megtaláljuk a mindig oly népszerű Légvárvilágot, mely két darab ugráló várral várja a huncutkodni vágyó gyermekeket. De lesz itt kézműves foglalkozás, májusfa készítés, arcfestés, hungarikumi játszóház, avagy népi játszópark is.

A gasztronómia iránt érdeklődők számára is tökéletes kikapcsolódás lesz felkeresni az Ezer Év Parkját, hiszen az intézmény közvetlen szomszédságában lévő Ökumenikus Kápolna területén a bográcsozás örömeinek lehet majd hódolni. Ugyanakkor, a helyszínen autentikus vattacukor készítés is lesz, melyet természetesen meg is vásárolhatunk; ahogy a Park kézműves finomságai is elérhetők lesznek a magyar édességek iránt vágyakozók számára. Nem utolsó sorban, előzetes egyeztetés tükrében helyi értékes termékekből egyedileg összeállított piknik kosár vásárlására is lesz lehetőség.

Fontos megjegyezni, hogy Mórahalom belvárosából indulva s oda visszatérve a Móra-Tourist jóvoltából a Buba-busz által biztosított lesz – a környezetkímélő s mégis kényelmes – személyszállítás is.

Továbbá ajánljuk a tisztelt érdeklődők figyelmébe, hogy az Ezer Év Parkjában megrendezésre kerülő majálisra a Mórahalom Városkártyával rendelkező vendégek ingyenesen léphetnek be.

Akik pedig a legszélesebb értelemben szeretnék kiélvezni a mórahalmi majálist, számukra ajánljuk, hogy látogassák meg a TulipGarden csodás kertjét is, s élvezzék ki az Ezer Év Parkja és a TulipGarden közös akciójából származó kedvezményeket!

Minden további részletért lásd az Ezer Év Parkja honlapját és facebook oldalát.