Nyárindító Kölyökparti

2023. június 24. 14:00 - 2023. június 24. 18:00
Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!

Nyárindító Kölyökparti Zákányszéken

A Zákányszéki Művelődési Ház és Könyvtár ebben az évben harmadik alkalommal rendezi meg a Nyárindító Kölyökpartit 2023. június 24-én 14-18 óráig.

Rendezvényünk célcsoportja elsősorban a családok – szülők és gyerekek – akik számára a hagyományos és megszokott formáktól eltérő programot kínálunk.
A kölyökparti állomásain különböző feladatokat oldhatnak meg a gyerekek, mellyel pénzt – Kölyökforintot – keresnek, amiből ezután szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint pl. arcfestés, ugrálóvár, póni lovaglás, lőtér, lufi hajtogatás – ha marad pénzük azt a Kölyökboltban elkölthetik.


A kölyökparti előző két éve megerősítette a szervezőket abban az elhatározásában, hogy nemcsak élményt, feladatot is kell adni a gyerekeknek, akik így játszva tanulhatnak. Az állomásokon nem az iskolai tananyagot kérik számon tőlük, hanem a való életben használható ismeretek elsajátítását teszik lehetővé. Ilyen pl. a Gyógynövény, a Természet, Logika, Ferrari, Népi játszóház, Angol Street, Könyvtár, Zene állomások.

Ezen kívül interaktív koncert, rendőrségi bemutató, kézműves vásár is várja az érdeklődőket.
A szervezők FONTOSNAK tartják, hogy minden életkorú gyermek találjon magának hasznos elfoglaltságot és még a szülőknek is készülünk kérdésekkel.

További részletek a program Facebook oldalán és az eseményben.