Homokháti Quad Safari

Aktuális listaárból 10 százalék kedvezmény mindkét kártya típusra.

Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!
5
57
4
0
3
0
2
0
1
13
4,3
4,257 az 5-ből - 70 vélemény alapján

Aktuális listaárból 10 százalék kedvezmény mindkét kártya típusra.

Fedezd fel Mórahalom környékét quaddal, és gazdagodj életreszóló élményekkel! Egész évben, mind a négy évszakban várjunk!
Több ezren jártak már nálunk, túránk közkedvelt mind a férfi és mind a hölgy vendégeink körében, mindenki könnyűszerrel elsajátítja a gépek használatát. 5 év feletti gyermekek, és azok, akik nem szeretnének külön quadozni, vagy nem rendelkeznek jogosítvánnyal, a túravezetői járműben utasként tudnak résztvenni a túrán.

A program oktatással együtt körülbelül 3 órás, az útvonal kb. 35 km-es. A túra során külbönöző helyszíneket látogattok meg, pl: Bivaly-rezervátum, Nagyszéksós-tó, Nagyszéksós-tavi madárkilátó, Madarász-tó, Tito-bunkerek, orosz AN2-es repülőgépek.

Más hasonló szolgáltatókkal ellentétben, nálunk kizárólag minőségi, 450-500 köbcentis Suzukik, Hondák, melyek között a teljesen automaták és félatuomaták is megtalálhatóak.
A túravezető járművek felső kategóriás Polaris Ranger, Polaris RZR quadok. Felszerelést biztosítunk. (Bukósisak, maszk, porszemüveg, cb rádió, télen kesztyű).

Túráink -az alacsony árképzésünk miatt- 2 főtől indulnak. Egy fővel már meglévő időponthoz lehet csatlakozni. Egyszemélyes quadot vezetni egyszerre 6 fő tud, de nagyobb létszámú csapatot is tudunk fogadni, a több személyes gépeinket bevetve.

Egy körben a maximális létszám 15 fő, egy nap két kört tudunk elvinni, így nagy létszámű csoportokat, céges csapatépítőket is vállalunk 30 főig.

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges, a megadott címen nincs állandó ügyelet.