Rozmaring Apartmanház

Promóciós kód megadásával 10% kedvezmény a rozmaring@morahalom.hu e-mail címen történő online foglalások esetén Turisztikai Kártyával.

Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
4
4 az 5-ből - 1 vélemény alapján

Ha Ön Mórahalomra látogat és egy kényelmes, modern szálláshelyet keres, akkor ajánlom az általunk üzemeltetett Rozmaring Apartmanházat, amely közel található a város fő látványosságához, a Mórahalmi Gyógyfürdőhöz.


Szálláshelyünkön 7 szoba található, kettő illetve három ágyas elhelyezésben, mely összesen 20 fő befogadására alkalmas. A szobák mindegyike, saját fürdőszobával, Smart TV-vel, Wi-Fi-vel, és felszerelt konyhával rendelkezik.

Emellett, a szálláshely egy saját parkolóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az autóval érkező vendégek számára a kényelmes parkolást.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően, közel van több vendéglátó egységhez, így a vendégek számos helyi étel- és italválasztékból választhatnak. Az ingatlan közvetlen közelében élelmiszer bolt is megtalálható.

Összességében szálláshelyünk, kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik a város főbb látványosságaihoz és helyi étkezési lehetőségeihez. Vendégeink egész évben, szezontól függően kedvezményes fürdőbelépőt is igénybe vehetnek.

Szeretettel várjuk a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket!